Sivut

perjantai 23. marraskuuta 2012

Lankaa pimeyteen

Synkkääkin synkemmät marraskuun päivät toivat piristykseksi hieman lankaa, uusia tuttavuuksia minulle:

Lang Yarns Jawoll Magic oli Sentikassa viikon tarjouslankana.
Alunperin ajattelin tehdä siitä "riemunkirjavat" sukat, mutta voisi tuosta tehdä raidoituksella ja ehkä samalla pitsineulein leikittelevän kesäpuseronkin. Pari ideaa on mielessä...

Kauhavan Kangasaitan Lykke (sukka- ja yleislanka) on myös ensituttavuus. Vihreänkirjavasta tulee varmaan sukkia, mutta heleän vihreästä saatan tehdä palmikkoneulepuseron. Ei tunnu kutittavan ja pehmeys on kuitenkin aivan eri luokkaa kuin esim. Novitan 7 veljestä.

Keskellä oleva Hopeasäie Basic, väri Nurmes, 100 g / 400 m, on myös uusi tuttavuus. Basic on sukka- ja yleislanka. Sukat siitä teen.


Samalla kerralla tuli Sentikasta myös löytölaarin alessa (ainut vyyhti) ollut Hopeasäie Cash, kashmiria sisältävä merinolanka. Väri on Kuivalahti 2, ja nimi on väriin todella sopiva.

Lana Gatto Camel Hair on usein ollut mielessäni, mutta en ole tohtinut tilata. Positiivinen yllätys unelmaisessa pehmeydessäänm, 60 % merinoa ja 40 % kamelinkarvaa.

Ja olihan linssiludekin mukana kuvaustouhussa, tässä todiste siitä:

Tässä koko läjä hieman myöhemmin kuvattuna:
Tässä riittää tikuttamista :D. Valtaosa on uusia tuttavuuksia minulle ja hyvästä alesta hankittu, pl. Drops Love You #2, joka on erikoiserälanka ja ostettava kun sitä hetken on saatavilla. Se tosin ei ole hintavakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi: