Sivut

lauantai 8. joulukuuta 2012

Joululahja ennen joulua

Usko joulupukkiin on rapissut jo kauan sitten, joten esittelen joululahjani jo nyt. Käyttöön otan sen aikaisintaan vasta jouluna nautiskellessani rauhaisasta joulusta kaksin koirapojan kanssa kotosalla.

Saamallani joulurahalla tilasin KnitPro Dreamz Deluxe Limited Edition Gift Setin. Setti on numeroitu 2000 kappaleen sarja, settini on 1690.
Säilytyskotelona on puinen laatikko, jossa on hyvin tilaa lisäkaapeleille ja puikkopäillekin.
Unelmalahjani on tässä:

Täydensin settiä heti kaapeleilla (eivät ole kuvassa). 40 senttisten Addi, Takumi ja KnitPro puikkojen varastoni on niin hyvä, että en toistaiseksi laajenna settiä siihen pituuteen.

Tässä vielä jouluksi kotiutuneita lankoja:

Hopeasäie Basic, väri Nurmes

Hopeasäie Cash, väri Hanhinen (ei ole näin vihreä kuin kuvassa, vihertävää on kyllä vaaleanruskean ja beigen sävyjen joukossa). Toivottavasti saan valmiin tuotoksen kuvattua aikanaan päivänvalossa.

 Malabrigo Arroyo, värit ToffeeCoffee, Glitter ja Chiras sekä Titityy Muisto, väri Jukka
Etualan Glitterin sävy ei ole vihreä, vaan siinä on ruskean erilaisia sävyjä, vaikka kuvassa vihreältä näyttääkin. ToffeeCoffeekin on aika outo kuvassa. Päivänvaloa odotellessa...

Tässä päivänvalolla kuvattuna Malabrigo Glitter, liika vihreys on liki hävinnyt. Kyseessä tämän kuvan lisäyksessä on bloggerin toiminnan testaus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi: