Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sukkatehdas lakkoilee

Olisikohan fanfaarien paikka, sillä Karnaluxin käyntiin olisi ollut kolme tuntia aikaa, vaan minäpä en mennyt. Sieltä ei pienin lankaostoksin olisi ulos selvinnyt.

Onneksi päästiin Tallinnan seminaarireissusta juuri ennen Seija-myrskyn silmään joutumista koti-Suomeen.
Reissulla tikutin näitä Hopeasäie Cash unisukkia kaverille. Värin nimi on Kuivalahti. Kuviona taas Honka.Ainut käsityöaiheinen reissuostos oli tulomatkalla Mary Jane Mucklestonen
Fair Islen neulemallit, alehintaan 14,90. Kirjasta löytyy ihan kivoja kuvioita vaikka sukan varsiin.
Taustana on saamani jouluun sopiva Jokipiin pellavainen Jukka Rintalan suunnittelema Aika-kaitaliina.Nyt on tikutus hetken tauolla, sukkatehdas meni lakkoon, sillä suureksi hämmästyksekseni jo syksyllä ylirasittunut peukku ei yhtäkkiä suostunutkaan yhteistyöhön. Melkoinen kokovartalojumi on muutoinkin, sellainen tasaisen kireä muija, kuten hierojani remppa- ja muuttourakan jälkeistä tilaani kuvasi.
Öistä autoilua ja valvomista riitti viikolla, kotiutumista seurasi ensin hurja päänsärky ja päälle joku vatsaflunssa, joten seuraavan yön vietin vessassa. Onneksi olin saanut pökittyä itseni siivoamaan väsystä ja huonosta olosta huolimatta ennen vessayötä. Yleensä räjäytän aamuisin koneeni käyntiin pannullisella kahvia tyhjään mahaan, mutta nyt litkin hissuksiin litran teetä aamupäivän aikana. Onneksi oli viikonloppu, töihin menijäksi minusta ei olisi ollut.

Ai niin, monella on hienoja kerimälaitteita, tässä kotikutoinen versioni. Tyynyin säädetään tuolinkarmiin sopivuus erilaisille vyyhdinpituuksille ja hih, hyvin toimii.


Puikoilla on myös tällainen pellavahässäkkä, nimenä on Lin-kasa, sillä en tiedä valmistuuko tämä koskaan. Ja taas loistan noilla silmukkamerkeilläni.


Jouluvalmistelut aloitan vasta ensi viikonvaihteessa, tosin olen tuonut kaupasta jo kaiken mikä on ollut mahdollista. Ensi tiistaina käyn viimeisen kerran kaupassa ennen joulua, jätän ruuhkat ja jonottamisen muille.

Saapa nähdä tuleeko musta joulu pitkästä aikaa, yleensä on ollut vähintään kuuraa tienoota valkaisemassa.

Mukavaa joulun odotusta!

2 kommenttia:

 1. Täältä kyllä tulee fanfaarit, uskomaton suoritus ohittaa Karnalux!
  On sinulla kyllä ollut aikamoinen viikko, vatsatauti vielä kaiken kruununa. Annahan nyt peukun levätä, kropalla on kyllä tapana kertoa milloin liika on liikaa. Minä kyllä sen tiedän, mutten aina usko...
  Jännityksellä seuraan Lin-kasan edistymistä, mitähän siitä tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos fanfaareista, olen vieläkin ylpeä itsestäni :d. Muut matkalaiset ihmettelivät sitäkin enemmän kassistani kuuluvaa piipitystä ja vinkunaa. Pitihän koirapojalle lahjukset ostaa, sen vinkulelut alkavat olla elinkaarensa päähän leikityt.
   Olo on hiljalleen kohentumaan päin ja perjantai-iltana menen nautiskelemaan hieronnasta. Peukku inttää tahtovansa olla lepolinjalla, mutta töissä se ei ole mahdollista. En osaisi kuvitella, että sinäkään uskoisit kropan kerrontaa tiedosta huolimatta kuin vasta pakon edessä ;).
   Hih, mahtaakohan Lin-kasastani syntyä muuta kuin hurjasti pölyä neuloessa, mutta tuloksen kelvollisuus selvinnee joulun jälkeen peukusta huolimatta.

   Poista

Kirjoita kommenttisi: