Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Ufoton Uusivuosi

Suuntaan kohta oheisen kuvan ufoläjän kimppuun.  Tämä prokkis lienee tähänastisista tempauksista tarpeellisin :d, muut osallistumani ovat olleet tosi kivoja.
Ufoutumisen pelossa on kuitenkin ensin tikutettava valmiiksi toinen osa pellavaverhoista.

Läjästä löytyy seuraavat eri ikäiset keskeneräiset tekeleet:
- pitsipalmikkopusero, Vuorelman Veto
- yläosa (liivi?), Noro Taiyo, tämän suunnittelukin on vielä kesken
- unisukat kaverille, Hopeasäie Cash
- unisukat itselle Hjertegarn Exclusive Alpaca
- perussukat, Drops Fabel
- perussukat, TeeTee Pallas (purkutuomio?)
- neuletakki, Hopeasäie Cash (purkutuomio?)

Osa töistä jäi viime kesänä kämpän rempan ja muuton jalkoihin, osa on vaihtunut tempausten aloitusaikoina toisiksi töiksi ja kaverin unisukkien valmistumisen taisi nielaista vain joulu. Osa saa luvan valmistua tässä tempauksessa ja 1 - 2 työtä päätynee takaisin langaksi.

Toisena projektina aion osallistua Novitan neulomon lankavaraston supistajiin, mutta nämä kaksihan tukevat toisiaan ;). Sain kuin sainkin pitäydyttyä poissa UWA 2014 tempauksesta.

Lankatilasto 2013
- ostettu 7100 g
- kulutettu 9500 g, joista
 • neulottu 7750 g, 
 • annettu 450 g, 
 • myyty 950 g, 
 • syötetty jätejoonaalle 350 g
Varastoni vajeni yhteensä 2400 g, mutta vieläkin lankaa on 39445 g ja siinä on puolet liikaa sujuvaan ja toimivaan varastointiin vaatehuoneessani.
Vuoden jälkipuoliskolla valmistui ainoastaan 450 g tuotoksia rempasta ja muutosta johtuen, nekin vasta marras- ja joulukuussa.

Toivotan kaikille oikein hyvää ja myötätuulista vuotta 2014!


6 kommenttia:

 1. Lankarikasta ja Hyvää Uutta Vuotta 2014 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle muru, oikein hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää elämääsi!

   Poista
 2. Tuo Ufoton uusi vuosi tempaus olisi kyllä tarpeen täälläkin. Lankavarastoni paino häviää kyllä sinun varastolle huimasti. Hauskaa Uutta vuotta käsitöiden parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ufojen siivous tuntui erityisen hyvältä ajatukselta nyt, kun muuton seurauksena olen pyrkinyt hävittämään muunkin ylimääräisen tavaran nurkistani. Aamuyöllä rakettipaukkeessa purin jo takin tekeleeni.
   Lankavarastossani hassuinta on se, että määrästä huolimatta ei nytkään mukamas löydy sopivaa lankaa... Ei kannattaisi kasvattaa varastoaan tällaiseksi, hyvä että sinulla on huimasti pienempi varasto!
   Hauskaa Uutta Vuotta sinullekin käsitöiden parissa :)

   Poista
 3. Minä ilmoittauduin myös mukaan Ufottomaan uuteen vuoteen, mutta en uskalla kaivaa kaikkia UFOja esiin, niitä on niin turkasen paljon. Otan vain yksi kerrallaan työn alle ja toivon, että jotain valmistuu (tai katoaa muuten). Tosin eilen aloitin vaihteeksi uudet sukat, joten ei ole hääppöinen alku tälläkään tempauksella. Mutta toivotan sinulle antoisaa ja onnellista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ufojen yksi kerrallaan esiin ottaminen tuntuu hyvältä tuhoamismetodilta kun niitä on kertynyt enemmän. Minun hipiälleni eivät ufot tahdo sopia ensinkään, työstössä pidempään roikkuvien töiden stressi riivaa helposti. Prokkiksissa olen ollut lahjakas työn vaihtaja, joten riittäisihän noita ufoja minullakin, ellen olisi muuttosiivousvimmassa tempaissut monesta puikot pois, langan poikki ja nakannut tekeleen surutta roskiin.
   Pellavaverhon sinnittelen valmiiksi ennen kuin päästän itseni ufojen kimppuun, joten ei tempaus täälläkään vauhdilla käynnisty. Toiveita elätän, että edes jonkun ufon tarina päättyisi ennen vappua...
   Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle Krista!

   Poista

Kirjoita kommenttisi: