Sivut

lauantai 1. marraskuuta 2014

Huhhuh ja KyJy #18

Tervehdys pitkän hiljaiselon jälkeen. Elossani ei silti ole ollut hiljaisuudesta hajujälkeäkään, mutta aika aikaansa kutakin. Pahin leipätyörintamaperäinen rypistys helpottanee kuukauden sisällä. Sinne on hävinnyt mehut muijasta, mutta puikoissa olen yrittänyt ahkeroida, usein yöuntenkin kustannuksella.

Seuraava projektini on päästä ajan tasalle seuraamissani blogeissa. Aniharvoin olen blogipuolella piipahtanutkaan kurkistamassa sitten elokuun alun.

Blogger oli ottaa minusta jo niskalenkin, vaikka aika sinnikäs tapaus olenkin. KyJy-raportointini ovat joko jumittuneet kesken kirjoituksen tai peräti kadonneet bittiavaruuteen viimeisillä riveillään. Nytpä ei ole ollut ongelmia kun kun teen yhden sijasta "kymmenen" perättäistä postausta, jotta ei katoaisi niin paljon kerralla.

Tässä tuorein tapaus, eli tänään pingotuspöydältä noussut
KyJy #18, Brickless by Martina Behm
Madelinetosh Tosh Merino Light, väri Amber trinket
puikot 3,5 mm,
100 g, tarkalle meni, mutta 15 cm riitti langan päättämiseen
koko noin 200 x 45 cm eli vähän alkuperäismallia pienempi
työaika 9.8.-1.11.
Kevyt pingotus ja alkuperäismallia pienemmät puikot.

Värisävyjä Amber trinketissä on mieletön määrä


(Mutka "matkaan" tulee kuvausalustan raudasta.)Huivi on ilmava ja mahtuu myös takin alle

Perättäisissä postauksissa ovat valmistuneet KyJyt 11-18. 
Tavanomaista rönsöilyäni lyhytsanaisemmin hoidan nyt vain KyJy-raporttitulvan tänne.

KyJy-tilanne:
Kaksi keskeneräistä, nipin napin 5 vaadittua kerrostaan ylittänyttä KyJyä on jäljellä, Wollmeisepusero (trooppinen tapaus) ja jakku Lanitium ex machinasta. Selättänen proggiksen, onhan tässä vielä aikaa.

Spämmiryöpsähdyksen takia jouduin valitettavasti laittamaan näpyteltävää kommenttien julkaisuun. Läpi oli tullut vain muutama, mutta poistettavaa oli silti paljon.

Mukavaa alkanutta marraskuuta kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Paljon olet taas hienoja neuleita saanut aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lankakeiju :), kiva että pitkästä blogihiljaisuudestani huolimatta löysit tänne.
   Olen iloinen, että elokuussa arpomani lankavyyhti tarjosi sinulle matkustusseuraa "Nurmilinnuksi Kalliosta"!

   Poista
 2. Huiman määrän puseroita ja huiveja ot ennättänytkin sitten viime käyntini neulomaan. Minulle pelkkä läppärin kannen avaaminen on ollut niin kovan työn takana että edes muiden aikaan sannoksia en ole käynyt juurikaan lukemassa blogeista viime aikoina. Joku krooninen uuvelo on visiin minuun iskenyt, Mutta tsemppiä sinulle, hienoa on seurailla mitä seuraavaksi neulot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ladybug :). Olen ilmiselvästi lainannut sinun hauskaa uutta tuuman määritelmääsi. Kiva että löysit tänne blogihiljaisuuteni jälkeen.
   Taisi tulla haukattua KyJyssä turhan iso kakku kerralla. Urakkaneulonta saa taatusti jäädä tauolle kun KyJy valmistuu. Olen syödessäni käynyt lueskelemassa blogeja, joten kommentointi on jäänyt ruokaa lapioidessa.
   Tsemppiä, toivotaan, että joulu viimeistään vie mennessään uuvelosi!

   Poista
 3. Voi mahdoton, toinen toistaan kauniita huiveja olet kilkutellut :) Meikäkin on pitänyt bloggilusta taukoa, nyt sain tehdyksi postauksen pitkästä aikaa. Talvi tekee tuloaan vesisateen muodossa on tosi pimeää, laitoin ulos valaistusta että piristäisi mieltä ja näkisikin jotain. Ihana viikkoa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Näpertelijä :). Kiva että löysit pitkästä tauostani huolimatta tänne.
   Haukkasin KyJyssä turhan ison kakun aikakapeikkooni, mutta sielu ei siedä jättää projektia kesken, joten nyt kilkutan kaiken muun kustannuksella pitkälle joulukuuhun. Tyhmästä päästä kärsii jne...
   Nyt on aika laittaa tunnelman luojia syksyn synkimmän ajan mukavoittamiseksi, lyhtyjä ja kynttilöitä minäkin olen ottanut käyttöön. Mukavaa ja tunnelmallista marraskuun alkua sinullekin!

   Poista

Kirjoita kommenttisi: