tiistai 22. maaliskuuta 2016

Hyvää Pääsiäistä

Aluksi puikoilta pujahtanutta, Jojin Timeless Henley
Dibadun kahdesta eri Trio Aquarellista.
Piti osallistua tällä työllä Dibadun Trios-KALiin, mutta annoin sitten kuitenkin olla osallistumatta :d.

Pienensin pitsiosiossa puikot 2,5 milliin, muun tein 2,75:lla ja kaiken ohjetiheyttä tiheämmällä. Eipä kasvanut pesussa pitsiosio pituussuunnassa kuin 2,5 senttiä ohjeessa ilmoitetun 5 sentin sijaan.
285 g, aikana 10.-20.3. Lopputulos on kokoa 30,5".

Löytyipä kaapista sävyyn sopivat housutkin ja jopa muutama toppi/t-paita. Syrjähyppynä asiaan, mutta tuli taannoin ostettua alesta muutamat housut kun viimein löysin sopivan kokoisia. Kolme vuotta metsästin vaalean harmaita farkkutyyppisiä housuja, nyt on niitäkin kolmet :d. Nämä tumman metsän vihreät olivat alessa 10 €, taitavat "hintansa haukkua".

Päättelykeijua piti huudella, mutta kun vaan sitkeästi aloin päätellä, niin tulihan se keijukin sieltä avuksi. Heikkoja sisäkuvia edelleen, auringonpaisteesta huolimatta en olisi tarjennut äheltää ulkona kameran kanssa.


Hihojen alaosassa sekoitin tarkoituksella värisymmetrian.


Napit on taas varastostani parhaiten sopineet.

Laitanpa vielä paremmassa valaistuksessa kuvatut langat, niin saa väreistä paremman käsityksen.
Ylimpänä nämä tummimmasta vaaleimpaan
Alempana näistä sopivimmilta tuntuneet, kaikissa kolmessa on kolme 50 grammaista eri väristä vyyhtiä
Vuoden kulutussaldo on nyt 7538 metriä ja 2,67 kiloa. Toukokuussa pääsen kolmosella alkavaan kymmenlukuun ellei nyt sitten yhtäkkiä löydy puolisen vuotta metsästämäni langat.

Mitähän sitten neuloisin... Päässä on mietintämyssy korvia myöten kiskaistuna, mutta mietintäajan olen käyttänyt neljännesvuosisiivoukseen idean kirkastumista odotellen. Paksut lämpimät nukkamatotkin vaihdoin koirapojan suruksi kevyempiin ennen pahempien kurakelien tuloa, tähän saakka on päästy lenkeiltä metsän kautta kotiin lumipestyinä ;).
Pääsiäiseksi tekisi mieli laittaa puikoille jotain innostavaa, mikä ei suinkaan ole sama asia kuin tarpeellinen.
Puikoilla on vain kiitoskukkasukat koiranhoitajalle, Broken Seed Stitch Socks Wollmeise Twinistä. BSSS:t tuntuu olleen puikoillani jo liiankin monta kertaa, mutta koiranhoitajani on kovasti ihastunut tähän malliin, joten ainakin vielä tämän kerran sama malli.

Meillä alkoi tänään näyttää pääsiäiseltä, isommat siivoukset on nyt tehty ja kauppa-asiatkin hoidettu. Jätin sen kuuluisan viimetipan tänä vuonna käyttämättä ja aloitan rentoutumisen.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa 
Pääsiäistä kaikille !

4 kommenttia:

 1. Nyt kyllä kadehdin ihan avoimesti: meillä ei ole vielä Pääsiäisestä tietoakaan, rairuohotkin ovat taineet kuivahtaa ennen itämistä :(
  Kiva paita ja raikkaat värit, rauhallisen tasapainoinen lopputulos vaikka vyyhteinä ovatkin olleet hyvin erilaiset.
  Aurinkoista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tjorven :), aurinkoista pääsiäistä teillekin!

   Kerrankin meni pääsiäisvalmistelut nappiin, pajunkissatkin asetelmaani puhkeavat sopivan pullukoiksi pitkäperjantaihin mennessä.
   Mukavan rento arkipaita tuli ja mielessä siintää kesäinen villatakki mallin pohjalta.

   Poista
 2. Meilläkin koirat ovat pahoillaan, kun paksut talvimatot vaihdetaan keveämpiin. Murhetta ei vähennä, että petejä on siellä täällä, ja sohvallekin saa kavuta :D Hassut.
  Ihania vihreitä sulla taas, tulee melkein tarpeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MiunMaun :). Pääsiäiskäsityöksikin soljuu vihreitä sävyjä paitaan :o).
   Hih, lienevät koiruutemme sukulaissieluja mieluisten makuupaikkojen suhteen, peti- ja sohvatarjonnan runsaudesta ei ole tähän surkuun mitään apua :D. Koiranlogiikka hämmentää joskus... Taidanpa askarrella makuualustoja peteihin jostain nukkamatosta kun sen parhaat päivät jäävät taakse ;).

   Poista

Kirjoita kommenttisi: