Sivut

lauantai 4. elokuuta 2018

11 viikkoa ja eskariin

Olen neljässä viikossa kasvanut 5 senttiä ja 1300 grammaa. Olen jo iso pikkupoika:

Tätä petiä on kiva retuuttaa paikasta toiseen.
Mun pikkupentujen eskari alkaa jo huomenna, mutta itse pääsen mukaan vasta viikon päästä, ne opettaa emäntää ensin yhden kerran. Eskari on jossain tässä ihan lähellä.

En muista olenko jo kehuskellut taidoillani. Osaan vaikka mitä, mutta en muista puoliakaan. Istu ja tässä toimivat missä vaan, osaan kiertää emännän, etsiä nenulla nameja ja pinkaisen keittiöön kun emäntä sanoo ruokka.
Ihan tyhmä temppu on seiso, mutta olkoon kun siitäkin saa namia. Nyt harjoitellaan maahanmenoa ja sitä mitä tarkoittaa alas, en ole ihan hiffannut että silloin pitää laittaa etutassutkin maahan, olen intoa niin piukassa.

Emännän vakooja on saanut olla ihan jouten. Joka päivä emäntä käy jossain, mutta kertaakaan en enää ole haukkunut tai vinkunut emännän poissaollessa. Kerran se haisi kissanpennulta kun se palasi, miksei se ottanut mua mukaan, nih.
Tänään ei ole liian kuuma ja me mennään lauantaitorille. Siellä on kuulemma taas jotain mitä en ole ennen nähnyt. Joka päivä ollaan tervehditty uusia ihmisiä ja/tai koiria.

Peti on väärässä paikassa.

Siirto meni leikiksi.
Siitä emäntä ei ilahdu, että parturoin takapihan, syön kivistä hiekkaa ja herkuttelen muurahaisilla. Mutku se vaan on niin kivaa. Ampiaisetkin kelpaisivat, mutta emäntä on toistaiseksi ehtinyt ensin. Yöllä sitten oksennan, kerran oksensin kiviäkin, minkä jälkeen jouduin oikein tehovalvontaan.

Joskus sentään maltan nakerrella terassilla puruluutakin.
Aamu-unisena
Taas koisin emännän työtuolin alla.
Nyt torille, heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi: