Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2018

7 viikkoa ja 5 päivää

Heippa,

pari puuhakasta päivää on taas kulunut. Olen oppinut vaikka mitä uutta ja vauhtini on kasvanut ihan hurjasti. Hepulointi on kivaa ja sitä ämpäripääkantoakin on kiva juosta ympäri. Kameroineen tuon emännän on turha tulla siihen häärimään, se on aina myöhässä kaikesta.
Äsken se yritti ainakin puoli tuntia videoida leikkejäni, mutta ei saanut onnistumaan kuin puruluun syöntini, eli sen, että osaan pitää hienosti tassuilla puruluusta kiinni.

Kirjuriksikaan emäntä ei ole ehtinyt, joten en muista enää mitä kaikkea olen oppinut. Nimeni opin ihan heti ja oppivaiseksi emäntä minua kehuukin.
Tämäkin aamu meni emännältä etanasotaan kun nukuin. Etanat eivät ole kuulemma pienten koirapoikien ruokaa, mutta minähän tykkäisin maistaa ihan kaikkea.

Eilen käytiin torilla. Heti tuli iso sadekuuro kun päästiin perille ja kastuttiin likomäriksi. Oli siellä kivoja ihmisiä ja parille pienelle koiralle viputin kovasti häntää.
Kotiin päästyä otin kunnon nokoset kastunut turkki pörröllä:

Makoisat toritirsat emännän takapihakalossien vieressä
Pörröturkin toritirsat jatkuvat "Taffel timessa"
Ääneni olen myös keksinyt ja harjoitellutkin ahkerasti sen käyttöä. Se on komea ja kimeä, kuulisittepa vaan!

Ihan kaikenlaista pitää jo harjoitella...:Video kertoisi enemmän ;).
Emäntä manaa näitä helteitä kun ulkona on päivällä minulle liian kuumaa oleiluun jos aurinko paistaa, ja vaikka ei paistaisikaan. Pitää yrittää liikkua pikaisesti pilvisellä säällä. Kotona sisällä on sentään viileämpää ja paljaalla lattialla on näillä keleillä kiva nukkua.

Siitä tulikin mieleeni, että meistä on tulossa kahden kerroksen väkeä. Öisin tykkään nukkua emännän sängyn alla pedin ja boksien sijaan. Siellä on kivan viileää ja hämärää, vaikka laittoi emäntä minulle sinne nukkualustankin huomattuaan etteivät muut makuupaikkatarjokit nyt kelpaa.

Huomenna onkin sitten 8-viikkoissynttärit, mahtaakohan emännällä olla muuta synttärilahjaa kuin matokuuri. Poseerauskuvaa ei ainakaan ole luvassa kun emännällä ei ole kuvausassaria.

Heipat taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi: