Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2018

10-viikkoisen helle- ja kapaloterveiset

Aamuisin olen jäähdyttänyt lelujani kun emäntä aamuneljän jälkeen alkaa jäähdyttää kämppää ja seisoo varun vuoksi takapihan ovella ampparivahdissa. No, minäpä sillä aikaa jäähdytän lelut, raahaan ne yksitellen pihalle.
Eilen täällä oli ihan virallisesti 33,0 astetta eikä yölläkään laskenut ulkona alle 21 asteen.

Ihan ensin pinkaisen pisille ja sitten tarkastan tilukseni kaikessa rauhasssa.
Emäntä sanoi että kasvan ihan silmissä mutta tasaisella vauhdilla.

Ryhdynpä töihin, kuormaus käyntiin.
Terassillakin on kiva näin aamutuimaan leikkiä tovi kesken kuorman siirron
Purku perillä

Seuraava lelu jne.

E-en minä haukannut kurkun lehteä. Ja haittaisiko tuo kun emännällä on niin paljon kurkkuja että tuskin se ehtii kaikkia edes syödä. Kattoon asti jo kiipeävät.
Päätin välillä vähän paukuttaa päätä, suu vaan oli kiinni joka kuvassa.

Uusi kaivanto, vanhat kaivokset on suljettu, pah.
Pää märkänä tässäkin, nyt eksyin kastelevan kannun suihkun alle.
Oiskohan täällä juomavetta, emäntä ei ole vielä tuonut kulhoani ulos...
...joo, käyhän se juominen näinkin. Kuka sitä nyt viitsisi käydä tuosta ovensuun kupista sisällä juomassa. Tämä maistuu paremmaltakin.
Välillä pitää tovi huilata
Täytän tänään 10 viikkoa. Aamulla oli tosi pahaa ruokaa, kun sellainen vaalea 7 sentin matokuurin matopötkö oli pätkitty ruokaani. Olin silti kiltti poika ja söin ihan kaiken, vaikka vähän hitaanlaisesti. Emäntä olisi arvatenkin muuten syöttänyt, ainakin sen matopötkön.

Märkään kapaloonkin emäntä on kehdannut minut laittaa kun on niin kuuma.  No, oikeastaan se on ihan kiva kun se kapalo tuntuu viileältä ja sykyttelykin on ihan kivaa. Pikkukakkosta olen usein katsonut kapaloissa. Se on mun lemppariohjelma telkusta. Vesileikkejä on leikitty kylppärissä muutenkin.

Hyvää sosiaalistamisaikaa valuu kuulemma ihan hukkaan, kun päivällä ja illalla ei kuumuuden takia voi mennä minnekään. Ulkoleikit on päästy aloittamaan uudelleen vasta iltayhdeksän jälkeen.
On se emäntä yrittänyt etsiä minulle jotain kurssejakin syksylle tai jo nyt. Se ottaa kuulemma mielellään vinkkejä vastaan ja sanoi, että täältä on varauduttava ajamaan kauas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi: