Sivut

tiistai 23. heinäkuuta 2019

Aamulenkillä

Meil oli ihku-kiva aamulenkki, nähtiin Nita-neito. Jeee, se on täällä koko viikon!
Se on se pieni amerikanpaimenkoira josta kerroin ja mua 3 kk nuorempi.
Pahuksen huippuhelteet, toivottavasti silti nähdään pian uudestaan.

Tarkkuus emännän kuvista oli kaikissa kivoissa tilanteissa tipotiessään. Se kehtas sanoo, et mä avitin sitä epätarkkuutta, mut täs on ne joista saa ees jotain selvää.

Ihku-ihana kamu-tyttö

Meno ois hurjaa jos me päästäis vapaana juokseen

Mä lennän - etutassut sivuilla sojosOllaan aikas samankokoisia ikäisen lisäks


Kohdattiin aamuisella kadulla, taustalla Manu. Enää me ei Manun kans painita ku musta on tullu iso poika, mut kyl me lenkillä sovitaan hyvin samaa matkaa kulkeen. Nitan kans me sit aluks täytetäänki koko väylä.
Helteistä puheenollen, mulle kelpas makuupaikaks viilennysalusta sellasenaan, vaikka emäntä epäili et sen tarvii verhota se ohueen kankaaseen:

Yöunet alkamassa, oottelen poikkeuksellisesti emäntää makkariin. Emäntä haki kameran ku mä olin täs ekaks ihan just ku se mainoksen koikkeri, mut ehdin laittaa maate.

On se emäntä vähän tikuttanukki, aikas vähän vaan ja sillon ku mä oon koisinu.
Täs on parit huivit ja yhet sukat, ja turinoikoot ite noista hömpötyksistään:

Madelinetosh Tosh Merino Light, Glazed Pecan. Tarkempi malli jääköön vielä paljastumatta kun ei ole saajallaan.

Lankana TML kuten edellisessäkin, Silver Fox, mutta terassin aamuaurinkoinen kate antaa punertavaa kajoa väriin. Mallin suhteen sama juttu kuin edellisessäkin.

Wollgarnspinnerei Ferner Wolle Lace, itävaltalainen käsinvärjätty merino. Huivi mahtuu takin tai vaikka hupparin alle. Ei ole varsinaisesti mikään valmismalli, sen verran on omia viritelmiä ja muokkauksia muodossa ja kuvioissa.
Ensimmäinen viritelmä keltaisista Adidas-sukista Freyan nuoremmalle isännälle, enkä ole kovinkaan tyytyväinen tulokseen:
Kuvion alareuna pitää muokata vielä uusiksi, vaikka näin niitä oli neulottu. Lankana fingering-vahvuinen keltakirjava Borgo de Pazzi Firenze Bice ja Dropsin musta Fabel.
Seuraavaksi toisen Adidas-logon väännön kimppuun, olisi tulossa sukat keltaisesta Opalista valkoisella Fabelilla. Kolmannet, vahvemmat saavat odottaa syksympää.

Emännältä tällä kertaa heipat, Jeg on jo umpiunessa muutaman tunnin aamutouhuilun jälkeen.

2 kommenttia:

Kirjoita kommenttisi: