Sivut

perjantai 24. elokuuta 2018

Heila ja muuta kivaa

Aamutreffeillä on enimmillään ollut 8 koiraa, paitsi kerran kun oli oikea koiranilma, vettä vihmoi niin vimmatusti. Ei näkynyt kamuja eikä koiran koiraa missään, höh.
Mekin mentiin vain puolikastassuttelu ja minulle jäi niin paljon energiaa kotona purettavaksi, että takapihahepulin lisäksi emäntä joutui sisällä ihan oikeasti pitämään mattoja lattiassa rallini ajan. Kuivuipa siinä samalla turkkini loppuun kun joudun kuraisen lenkin jälkeen tassu- ja massusuihkuun. Tai ei se suihku nyt oikeastaan niin kamalaa ole.

Koissukoulun ovelle suuntasin jo täys neliveto päällä, mutta johan olin siellä kolme kertaa käynyt.
Eskarissa harjoiteltiin leikkimistä ja luopumista sekä vierellä kulkemista. Vierellä kulkemisen juoneen päästyäni keskityin ja napitin koko ajan emäntää silmiin ja pysyin neljällä jalalla hyppimättä välillä. Emännän mielestä se oli koirakoulussa tehtynä hieno saavutus minulle.
Kotiin palattua söin ja sitten sammahdin heti keittiön lattialle emännän laittaessa itselleen iltapalaa.

Eskarin sammuttama
Pentupeuhuihin tuli pari uutta koiraa, ihastuin heti Heilaan. Se on 8-viikkoinen pitkäkarvainen collie. Saman ikäinen on uusi staffordshirenbullterrierikin, mutta kun minä en sitten niin yhtään tykkää rähinäpainista. Meitä on nyt niin monta, että isot siirtyvät toiseen päivään ja me saadaan koko halli käyttöön.

Emäntä harmittelee huonoja hallikuvia, mutta ehkä niistä jotain tolkkua saa.

Minä ja Heila vauhdissa, stbter Elli katselee.

Olisin halunnut leikkiä vain Heilan kanssa vaikka Milla-schipp on myös kiva kamu.

Isot pennut aidan toisella puolella kiinnostaisivat taas, viputan niille kovasti häntää.

Seison niin harvoin paikallani, että seisomakuvia ei tahdo kuvausavutta saada. Häntäni on kasvanut kovasti, saan sen jo helposti suuhuni.

Etutassut peitetyllä ja mullalla täytetyllä kaivoksellani.







Mustan lelun valinta ei olisi tullut emännälle mieleen. Kannattaa antaa minun itse valita, tiedän kyllä mistä tykkään.
Itse valittu mieluinen musta lelu. Tämä rapisee ja vinkuu.

Nautiskelua kenturalla, viimeistä päivää 13 viikkoisena:


Mun koulu jatkuu. Emäntä ilmoitti mut arkitottelevaisuuskurssille. Se alkaa kun eskari loppuu ja sopii kuulemma eskarin jatkokurssiksi. Taidan kyllä osata ne temput jo, mutta koissukoulussa on aina kivaa. Keitähän eskarilaisia sinne tulee, pitääpä kysellä sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi: