perjantai 25. tammikuuta 2013

Nappikauppaa ja UWA-murheenkryyni

Jälleen huomaan ilokseni, että vielä pieneen lukijajoukkoon on liittynyt viikon aikana kaksi uutta lukijaa :). Tervetuloa lanka rulla ja Lila!

Nappikaupassa ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta lankavaraston supistelijalle on saavutus, että Titityyn tilauksessani ei kotiutunut yhtään lisää lankaa miltei 42 kiloiseen lankavarastooni.
Tässä ostokseni, kahdet neliskanttiset Knittarin sukkapuikot ja nappipläjäys, suurin osa kookosnappeja. Värit jäävät valitettavan väljähtäneiksi heikossa valossa kuvattuna:
Pläjäys oli suunnilleen saman hintainen kuin normaali lankatilaukseni :D.

Tänään kävin tutustumassa Novitan lankauutuuksiin, mutta ainutkaan kerä ei halunnut mukaani. Eivät myöskään kasviksia ostaessani Lidlissä kohtaamani langat olleet minusta kiinnostuneita. Tämä on jo perin outoa;).

Murheenkryyni UWA #2 pusero, siis se puran - en pura - puranpas pusero Elsebeth Lavold Silky Flammésta.
Aloitin työn alusta purkamatta vanhaa pöyrönä aloitettua.
Se mikä häiritsee silmääni puserossa tästä langasta, ei häiritse jossain asusteessa, jopa päinvastoin.

Edelleen olen tyytymätön tekeleeseeni langan vuoksi. Tämän langan epätasainen paksuus ei todellakaan neuloudu kauniisti, ei sileässä, ei ribissä, ei palmikoissa eikä yksikertaisessa pitsissäkään.
Aloitin aamulla hihat, mutta olin sitä ennen jo vähällä viedä koko työn roskapussin kanssa jätejoonaan ruuaksi.
Langan paksumpiin kohtiin jää esim. sileässä neuleessa puolikkaan pingispallon kokoisia kohoumia :o).
Hihan alun ensimmäisessä kerroksessa jo näkee hyvin langan paksuusvaihtelut (lanka ei  todellakaan ole näin kirkkaan vihreää):
Kerroslaskurin laitoin kuvaan siksi, että käytän UWA-töissä kolmea kliksautettavaa kerroslaskuria. Kaulanauhan ripustuslenkkiin olen laittanut sen työn lankaa, jonka kerrokset kussakin laskurissa ovat. Kaulassa en laskureita pidä.
Sunnuntaina on tarkoitus saada esiteltyä valmis UWA #2 murheenkryynini sellaisena kuin siitä sitten tuleekin. Sitä odotellessa mukavaa viikonvaihdetta lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi: