Sivut

lauantai 18. toukokuuta 2013

Onnenonkijan suosikki


Kas tässä se on, upea arvontavoittoni UWA-tempauksesta (UudenVuodenAatosta 2012 VappuAattoon 2013)

Lahjoittaja ja neuloja on Katsa79.
Onnenonkijana toimi Katsan nuori koiraherra Galaxy.
Hyvin ongittu, onnetar Galaxy ;).

Kävipä hyvä tuuri. Minusta ei olisi näin ison mustan työn tekijäksi, hyvä kun saan tehtyä paksusta mustasta langasta lapaset ja myssyn.
Enkä lakkaa hämmästelemästä miten joku malttaa lahjoittaa tällaisen arvontaan! Samaa sanoi kameran käyttäjänikin.

Langat: Novita Nalle aloevera ja Cannes, josta on helmapitsi ja kaulus

Mustan toistuminen kuvassa räikeän aurinkoisessa säässä oli kameralleni liiankin haastavaa. Tuikkasin kameran kaverin käteen, kuvaukseen oli aikaa reilu minuutti, joten yleiskuvakin on helman toispuoleisesta, pitsin paremmin esiin tuovasta levityksestä.
Poncho istuu ylleni todella kauniisti ja päätyy varmasti ahkeraan käyttöön tällaista vilukissaa lämmittämään.


Pitsi on kauniin tasainen ja pikimusta luonnossa. Kamerani zoomi vääristää kuvaa kiireisen kuvauksen vinosta kuvakulmasta johtuen.Kauluksen voi asetella monellakin tavalla, tässä yksi symmetrinen perusasento.
Kaulus on malliltaan minulle oikein mieluinen ja tykkään tämän kokoisesta kaula-aukosta ponchossa.


Mukana paketissa oli kauniin kesäinen saatekirje, sekä Galaxyn makoisat terveiset koikkeripojalleni. Olisivat namit tainneet kelvata Galaxyllekin ;).

Riitti pojalla uutistenlukua paketissa, sitten huiskuhäntä alkoi heilua ystävällisesti.

Kaunis kiitos Katsa79
&
onnenonkija Galaxy

Ihanaa ja lämmintä kesää teille :)

UudenVuodenAatosta 2012 VappuAattoon 2013 oli oikein kiva projekti.
Sen 12 työtä oli minulle sopiva määrä ja keskustelukin projektin tiimoilta kävi mukavan vilkkaana Novitan neulomossa.

**********
Kevätflunssa alkaa onneksi hellittää terävintä otettaan. Toivottavasti eilinen töihin menoni ei kovasti tuota takapakkia. Taisi olla hiukan liian aikaista, kun kuumekin laski vasta myöhään edellisenä iltana. Jännittävästä Suomen MM-lätkämatsistakin jaksoin nousta katsomaan vain tuloksen.

Reissuneuleeksi tuikkasin puikoille sukat Titityyn Muistosta ja mainitsemaani miehistä sukkaprojektiani olen aloitellut TeeTeen Pallaksista.
Useita isompiakin töitä olisi odottamassa, mutta enpä nyt saa päätetyksi minkä niistä ensin tekisin. Joku kesäneule olisi ajankohtainen, mutta reissataan työreissut ensin.

Ihanaa kun kesä vihdoinkin koittaa, nauttikaa tekin täysin siemauksin!

9 kommenttia:

 1. Hienon ponchon sait. Minä,mustan ystävä, olisin ainakin otettu.
  Pysyhän terveenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta :). Olen todella otettu ponchosta. Musta on hyvä ja monikäyttöinen väri.

   Kun en eilisellä työpäivällä saanut isoa takapakkia flunssaani, niin jopa taisi onnistua kun tein loppuun kevään pihahommat, ajallisesti täyden työpäivän verran. Edes Suomi-Ruotsi MM-lätkä ei saanut minua pois pihatöistä.

   Mukavaa matkaa Saksanmaalle Ladybug!

   Poista
 2. Vau mikä palkinto! Onnittelut vaan voitosta! Ihmettelen minäkin, että joku antaa noin isotöisen palkinnon arvontavoitoksi, hienosti tehty.

  Kyllä ne pihatyöt minullakin lätkästä voiton vievät =D Itse asiassa tänä vuonna kävi niin hassusti, etten katsonut ainuttakaan peliä, jotenkin koko kisat menivät ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, kävi kyllä hyvä tuuri :). Poncho oli jo hyvin tarpeellinen lämmittäjäni sekä laivamatkoilla että Tukholmassa tutustuessamme seminaarin lomassa Millesgårdeniin (+13 astetta).

   Mitalipelitkin jäivät minulta neulomatta. Siivouksen lomassa vilkuilin pronssiottelun tilannetta ja finaalin alkaessa oli mentävä nukkumaan, olihan herätys klo 01.20. Vitsit, mikä aika repiä itsensä sängystä ylös :D.
   Nurtsin leikkaus jäi huhtomisestani huolimatta odottamaan seuraavaa poutaa.

   Ei osunut Tikkurilan neuletapaaminen tällä kerralla reissuohjelmani aikatauluun. Olen muutaman kerran yöpynyt Tikkurilassa neuletapaamisen aikaan, vaan en ole tohtinut tulla mukaan.

   Poista
 3. Kaunis poncho! Minun on ihan pakko tehdä uusi poncho vaikka edellinen on edelleen ompelematta kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Nähdessäni ohjeessa ponchon yläosan mallin, suhtauduin siihen hieman epäilevästi, mutta tämä osoittautuikin tosi hyväksi malliksi.

   Kiitos myös kirja- ja muista esittelyistä blogissasi, osasin sillä perusteella tänään piipahtaa Kirjapörssissä. Ostin Anna-Karoliina Tetrin Luonnonvärjäys -kirjan hintaan 12,90€. Muutoin olisin maksanut siitä yli tuplahinnan. Alessa olleet sukkakirjat minulla jo ovatkin, tosin normaalihinnalla ostettuina.

   Poista
 4. Todella upea palkinto, Onnittelut sinulle! Ponchot ovat mukavia viileinä päivinä ja mallin voi tehdä oman mielensä mukaisen:) Kaikkea ihanaa on sinun puikoiltasi tipahdellut, tekemäsi sininen palmikkounelma on upea! Ihania kesäpäiviä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Näpertelijä :).
   Olen todella otettu upeasta voitostani.

   Palmikkopuseroa ja pitkävartisia kämmekkäitä koristelin vielä muutamin venytetyn salmiakin muotoisin napein, värinä jotenkin patinoitunut hopea. Kuva lopputuloksesta on jäänyt ottamatta.

   Ihania kesäpäiviä sinullekin :)

   Poista

Kirjoita kommenttisi: